De Vlaamse Cultuurkring Lokeren plant n.a.v. de Week van de Poëzie 2016 een project, waarin woord en beeld samen gaan. Met het thema Jaren die druppelend versmelten staat de Week van de Poëzie in het kader van herinneringen.

 

Voor wie? Voor alle creatieve inwoners van Lokeren zonder onderscheid. (Je hoeft dus geen lid te zijn van de vereniging.)
Wat zoeken we? Origineel werk waarin woord / poëzie of een combinatie van poëzie en beeld centraal staan.
‘Beeld’ kan een tekening zijn, een foto of een ander medium. Dichter en beeldend kunstenaar kunnen eenzelfde persoon zijn of verschillende personen die een werk indienen vanuit een gezamenlijk concept.
Geïnteresseerden kunnen zich nu bekend maken. Zij worden uitgenodigd om het project conceptueel en inhoudelijk mee vorm te geven.
Het ingezonden werk wordt tentoongesteld in de hall van het CC Lokeren van do. 28/1  (Gedichtendag) tot en met zo.7/2/2016.

In oktober organiseert de Vlaamse Cultuurkring Lokeren als ondersteuning voor geïnteresserde dichters ook een workshop poëzie schrijven. Praktische informatie over die workshop vind je hier.

Informatie en contact: [e] Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – [m] 0495 24 57 48

Joomla templates by a4joomla