Durmelaan met kerktorenDe Vlaamse Cultuurkring Lokeren vzw nodigt jou, Lokeraar, uit om je eigen verhaal te vertellen.
Dat kan gaan over bv. je eigen leven, de (verdwenen) stiel van je (groot-) vader,  het leven op de boerderij of in de fabriek, de migratie vanuit het thuisland naar Lokeren ...
Het kan ook een oud verhaal of sprookje zijn, al dan niet hertaald. Ook een nieuw, volledig verzonnen verhaal is welkom, zoals Yvonne Waegemans haar Patjoepelke schreef, een vertelling die ook de volgende generatie nog kende. Iedereen kan zijn / haar verhaal insturen. Concrete info vind je elders op deze website.

Met die verhalenverzameling uit of over Lokeren en het Waasland organiseren we op 30 april een vertelavond. Iedereen kan dan komen luisteren naar de verhalen van gisteren én vandaag. Naar jouw verhaal. Zo sluiten we opnieuw aan bij een eeuwenoude verteltraditie.


Ben jij de volgende verteller van het Waasland?
Stuur je verhaal dan voor za. 12 april 2014 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of (p.a.) Everslaar 152, 9160 Lokeren.
En noteer alvast de datum van de vertelavond op de zolder van de Bibliotheek op wo. 30 april 2014, in de Week van de Amateurkunsten.

Concrete informatie over werkwijze en vereisten vind je op de projectpagina van het vertelproject.

Dit is een project van de Vlaamse Cultuurkring Lokeren vzw i.s.m. de Bibliotheek Lokeren


Joomla templates by a4joomla