Afdrukken

Gedichtendag (30 januari) is vanaf 2014 ook het begin van Gedichtenweek. Zoals vorig jaar organiseert de Vlaamse Cultuurkring Lokeren een artistiek project om geïnteresseerde Lokeraars de kans te bieden deel te nemen. Het projectthema is “Het Lied van de Lethe”, waarbij de Lethe zowel verwijst naar de rivier die door de onderwereld stroomt in de oude Griekse mythologie als naar de Zuidlede-Durme, die door Lokeren loopt. Meer informatie over de verwachtingen vind je in de projectsteekkaart onderaan (pdf, downloaden).

Wie kan meewerken? Uiteraard Lokeraars die literair actief zijn, maar ook geïnteresseerden uit andere kunstdisciplines. Foto’s, tekeningen, kortverhalen, muziek  enz. kunnen ook poëtisch

zijn.

Praktisch
Toonmoment: van di. 28/1 tot zo. 2/2/2014 wordt het eindresultaat getoond in de inkomhal van het Cultureel Centrum van Lokeren.  Die zondag is er ook een poëzievoordracht.
Inzendingen: tegen 15/1/2014 aan Vlaamse Cultuurkring Lokeren vzw, Vlasdam 39/3 te 9160 Lokeren of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Deelnemen is gratis en houdt geen enkel engagement in t.a.v. de vereniging.
Zoek je meer informatie? Klik hier.

Voor bijkomende inlichtingen contacteer je ons via
:  [e] Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  -  [m] 0499 76 41 73  (Jan Frackiewicz)  of 0495 24 57 48 (Reinoud D’Haese).

Ga naar de projectpagina van Gedichtendag.