Lees hier alle praktische afspraken in verband met ons vertelproject.

Voor alle duidelijkheid!

- Dit is geen wedstrijd.
- Je moet geen lid zijn van de Vlaamse Cultuurkring Lokeren om mee te werken, een verhaal in te sturen en het eventueel nadien op de bibliotheekzolder te vertellen.
- Iedereen kan zijn / haar verhaal insturen, ongeacht leeftijd en afkomst.

Schrijven doe je alleen (of samen), maar wanneer je er tevreden over bent heb je graag dat je verhaal nadien door anderen gelezen of gehoord wordt. Daarom organiseert de Vlaamse Cultuurkring Lokeren vzw nadien ook een ‘publieksmoment’, in dit geval een (eerste?) vertelavond op de zolder van de Bibliotheek op wo. 30 april (20u). Voor dat laatste werken we samen met de Bibliotheek Lokeren.
Waarom onze vereniging zo werkt lees je hier.

Schrijftips voor beginnende schrijvers
Het kriebelt in je vingers, maar je weet niet goed hoe je eraan begint? Inspiratie is één zaak, maar je verhaal op papier krijgen en de lezer of luisteraar boeien is nog iets anders. Laat je niet afschrikken door wat jou misschien een hinderpaal lijkt. Schrijven is nl. ook een techniek en die kan je leren. Om je op weg te zetten vind je op de website van Creatief Schrijven vzw enkele tips: klik hier

Concrete informatie over werkwijze en vereisten voor de ingestuurde verhalen vind je hierna:

Vormvereisten van het verhaal
Lettertype: Times New Roman
Lettergrootte: 12
Interlinie: 1,5
Aantal regels per blad: 34 (witregels inbegrepen)
Aantal blz.: max. 4
Insturen in elektronische vorm

Timing
Wanneer je graag meewerkt aan de vertelavond van woensdag 30 april 2014 op de bibliotheekzolder in Lokeren kregen we je verhaal graag doorgemaild voor za. 12 april 2014.
Vergeet niet aan te geven of je, je verhaal graag zelf vertelt of het liever door een verteller laat doen.
Dit schrijfproject is niet noodzakelijk gebonden aan de vertelavond van 30 april. Indien er belangstelling voor bestaat kan op een latere datum een nieuwe vertelavond geprogrammeerd worden.

Contactgegevens
Stuur je verhaal naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor info en vragen neem je best contact met Reinoud D’Haese, Everslaar 152, 9160 Lokeren [m] 0495 24 57 48
 


Joomla templates by a4joomla